2018-01-07 07:02:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Szabjon gátat költekezésének

Napi horoszkóp január 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Hiába adott egy rokona, vagy ismerőse jó szándékkal tanácsot, mégsem ért célt vele. Magánügyekben talán bölcsebb is, ha a saját feje után megy… Ha a partnerével tervez közös időtöltés, akkor váratlan nehézségekbe ütközhetnek.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma végre kedvére lustálkodhat. Ne is szervezzen semmilyen programot, inkább olvasgasson, vagy sétáljon egyet! Az este romantikus hangulatban telik.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ezt a napot családi vagy baráti körben tölti, szokatlan nyugalomban és békességben. Ma mindenkit sikerül kedvesnek látnia. A társa is melegebb szívvel közeledik ön felé, értékelje hát a gesztusait!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha rendet rak, az lelkileg is jó hatással van önre. Mivel kicsit nyugtalan, jól teszi, ha rendszerezi, szortírozza a dolgait! Este hívja meg vacsorázni a barátait! Váratlan vendégre is számíthat, de biztos, hogy jól sül majd el a látogatás.
 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ha nyugalomra vágyik, akkor biztosítsa magának. Ne keressen semmilyen munkát, pihenjen rá a holnapi napra. Ne legyen lelkifurdalása, ha lazít egy kicsit!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma minden úgy történik, ahogyan elképzelte. A vitákat végre elfelejtheti, és most elkezdődhet a valóban jó időszak.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma az a cél, hogy megtalálja az egészséges középutat mindenben. Ne essen túlzásokba az érzelmi kérdésekben sem! Kezelje a dolgokat kényelmesen és természetesen. Délután aludjon egyet, mert még mindig nem pihente ki magát rendesen!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma semmi sem fogja tudni otthon tartani, hiszen túl sok a felesleges energiája. Ha kirándulni megy, válasszon hosszú túraútvonalat! Hajlamos lehet ma többet kockáztatni a kelleténél: igaz ez nemcsak a pénzére, de a szerelmi életére is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A költekezésnek immár gátat kellene szabnia. Ha minden félretett pénzét elherdálja, akkor nagyon keserves lesz a hónap hátralévő része. A mostani bőség még nem ok a felelőtlenségre.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Alkalmas a nap arra, hogy másokat támogasson, és segítsen. Este egy bizonyos dologban nagyon lelkes lesz, de kitartónak is kellene lennie.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Megerőltető és fárasztó tevékenységek várnak ma önre, ezért nagyon fontos, hogy sorrendet állítson fel, és fegyelmezetten tartsa is magát ehhez.


Halak: II. 19. - III. 20.
Családi élete talán nem úgy alakul, ahogy azt szeretné. Ön folyton a tökéletességre törekszik, de most mégis belátónak kell lennie. A türelem legyen a fegyvere. A végén még jobban is alakulhatnak a dolgai, mint azt remélte.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: